Over ons

Hartelijk welkom op de website van Juwelier Diek Wechgelaar in Driebergen. We zijn met trots al ruim 35 jaar onderweg naar vandaag en volop in beweging naar morgen. Wij hopen u hier een goede indruk te geven van ons uitgebreide assortiment en onze uitstekende service. U kunt bij ons terecht voor onder andere diverse sieraden-, horloge- en trouwringenmerken, maar ook voor het maken van nieuwe en het vermaken van oude sieraden behoren tot onze specialiteiten.

Hoe het begon…

In 1970 begonnen twee jonge mensen aan hun vakopleiding in Schoonhoven. In 1975 verlieten Conny en Diek deze plaats, met 5 diploma's op zak. Beiden hadden het examen voor goudsmid en juwelier met goed gevolg afgerond met als extra het professioneel erkende edelsteenkundige diploma, nodig voor het lidmaatschap van de Gemmological association of Great Brittain.

Er werd in verschillende bedrijven ervaring opgedaan, waarna in 1979 de grote stap naar een zelfstandig bedrijf werd genomen. Vol enthousiasme startten Diek en Conny op de Traay 98 te Driebergen waar zij nu, na ruim 35 jaar en veel ervaring rijker, uitgegroeid zijn tot een stijlvol en dynamisch bedrijf. Een bedrijf waar u de nieuwste trends aantreft, maar ook tijdloze klassiekers, bekende merken en nieuwkomers op de markt vindt. Met vakmanschap wordt toegezien op kwaliteit en we geven alle aandacht aan een zorgvuldig advies, zodat u tot een verantwoorde keuze kunt komen.

Helaas kunnen wij op deze website maar een klein deel van onze collectie en mogelijkheden tonen. Wij wensen u veel kijkplezier en hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze winkel. Graag nemen wij de tijd om samen met u te ontdekken welk sieraad of horloge bij u past en zijn u graag van dienst met een persoonlijk en vakkundig advies.

Met vriendelijke groet,

Diek en Conny Wechgelaar en medewerkers

winkel-wechgelaar1
winkel-wechgelaar2

Top